SNES Mini pre order

snes mini pre order
Alle informatie voor jouw SNES Mini pre order

Wie geen zin heeft om achteraan te staan wanneer de SNES Mini uiteindelijk in de verkoop gaat doet er slim aan om zo snel mogelijk een SNES Mini te reserveren. Zeker wanneer we kijken naar de hele situatie rondom de vorig jaar gelanceerde NES Mini kun je er niet vroeg genoeg bij zijn om jezelf te verzekeren van urenlang retro gaming plezier.

Waarom is het slim zo snel mogelijk een SNES Classic te pre orderen?

Wie de situatie rond de eerder gereleasete Nintendo NES Mini een beetje gevolgd heeft weet dat er sinds de release date vrijwel constant leveringsproblemen waren. Nintendo heeft de vraag naar het apparaat volledig verkeerd ingeschat waardoor de Nintendo Mini met chronische tekorten kampte.

Uiteindelijk heeft de console vrijwel nergens echt in de winkel gelegen en waren alle leveringen die bij de verschillende verkoopkanalen binnen kwamen direct bestemd voor mensen die de console eerder hadden gepreordered.

Om te voorkomen dat je bij de release van de SNES Mini in een zelfde situatie belandt en naast de beschikbare SNES Mini voorraad grijpt is het slim om de SNES Mini nu al te pre orderen zodra dat kan. Op deze manier verzeker je jezelf ervan dat je de console in je bezit hebt op de dag van release en je dus direct kan genieten van de beste games die ooit uitgebracht zijn.

Waar kun je de SNES Mini in Nederland reserveren?

Eind juni is alle informatie over de SNES Mini eindelijk naar buiten gebracht. Zo is bekend geworden dat de Mini Super Nintendo op 29 september gereleased wordt en de SNES Mini prijs € 89,95 is. In totaal komen er 21 SNES Mini games op de console te staan en ook worden er 2 SNES Mini controllers bijgeleverd.

Verder is bekend geworden dat de SNES Mini bij de bekende grote retailers verkocht zal gaan worden. In onderstaand overzicht vind je alle winkels waar je momenteel de SNES mini kan reserveren:

Bestel jouw SNES Mini bij een van onderstaande winkels
Nedgame

Bestellen!

Bol.com

Pre order!

Intertoys

Pre order!

Bart Smit

Pre order!

Coolblue

Pre order!

Coolshop

Pre order!

Mediamarkt

Niet beschikbaar!

Kijk dus snel bij een van bovenstaande winkels en reserveer jouw exemplaar zodra dit kan!

Reserveer jouw SNES Mini online of via de fysieke winkel

Een afweging die je moet maken is of je de SNES Mini online koopt, of dat je naar een fysieke winkel bij jou in de buurt gaat. Beide hebben zo hun voordelen.

Ideaal bij online winkelen is dat je het apparaat de dag van release via de post thuisbezorgd krijgt. Je hoeft er dus niet op uit om de console in de winkel te gaan halen maar je kan lekker onderuit gezakt op de bank wachten tot de postbode jouw exemplaar langs brengt.

Een nadeel van online shoppen is dat er vaak nog aanvullende verzendkosten bijkomen waardoor het uiteindelijk misschien iets duurder wordt dan wanneer je hem lokaal in de winkel bestelt.

Bij het afhalen in de winkel moet je er rekening mee houden dat je naar de winkel toe moet om jouw exemplaar op te halen. Het voordeel hiervan is wel dat je er ’s ochtends als eerste bij kan zijn en dus heel de dag kan genieten van de beste retro games waar het bij thuisbezorging maar de vraag is wanneer de postbode voor je deur staat.

Het is dus aan jou om te kiezen waar je voor gaat :).

Vind de beste deals om jouw SNES Mini te bestellen!

Benieuwd waar je de beste deals vindt om jouw SNES Mini te kopen? Bekijk onderstaand overzicht van winkels en reserveer de SNES Mini zodra dit weer mogelijk is. Zo verzeker ook jij je op 29 september van deze supervette retro gameconsole!

Bestel jouw SNES Mini bij een van onderstaande winkels
Nedgame

Bestellen!

Bol.com

Pre order!

Intertoys

Pre order!

Bart Smit

Pre order!

Coolblue

Pre order!

Coolshop

Pre order!

Mediamarkt

Niet beschikbaar!